Onsdagsträning

onsdagstraningOnsdagsträning – något för alla medlemmar

Kl 18.50 samlas alla ihop som vill träna platsliggning med skott.
Under 5 min kommer 4 skott att avlossas på ett avstånd av cirka 50 m bakom hundarna.
Kom ihåg att säga till om det är något speciellt du vill ha hjälp med vid skotträningen.
Direkt efter platsliggningen med skott blir det budföring för den som så önskar, med eller utan skott.

Efter kl 19.30 förekommer inga skott.
Kl 19.30 blir det ny samling för platsliggning utan skott och budföring. Därefter finns instruktören/handledaren till förfogande för kommendering av lydnadsmoment eller råd och tips om hundträning. Var inte rädd att fråga någon annan om hjälp om instruktören/handledaren är upptagen och var även beredd på att själv kunna ge ett handtag. Efter träningen fikar vi tillsammans i klubbstugan.

Träningstävling

Första onsdagen i månaden är det träningstävling
OBS! Ingen platsliggning dessa dagar.

Träningstävlingen går till enligt följande:
Från klockan 18.00 är det dropp in. Varje ekipage har 15 min till sitt förfogande. Tänk ut om du vill träna något specifikt moment eller hela programmet. Tänk på att det ska rymmas inom tiden. Domaren och tävlingsledaren för kvällen dömer/kommenderar/agerar störning efter ditt önskemål för att ditt tävlande ska bli så bra som möjligt.
I mån av tid ges även små tips och träningsråd.

• Du går själv in i klubbstugan och lägger 20 kr på bordet, fyller i ditt namn på listan och tar ett protokoll för den klass du vill starta i.
  • Gå sedan ut till planen med ditt protokoll.
  • Var på plats när det blir din tur så ingen onödig väntan uppstår.
  • De som vill ha kommendering i lydnadsklass III och Elit hjälps åt att iordningställa bana på planen mot skogen.

Varmt välkomna!

Minneslista >>