Rallylydnad

Välkommen till rallysektorn på Tierps BK!

Vi har en stående träningstid avsedd för öppen rallyträning i TBK:s kalender på torsdagar kl. 18-20. Träningen leds inte av någon utan det är fri träning under eget ansvar, men det är förstås roligare att träna om man är fler. Om du tänker åka upp till klubben och träna, meddela det i vår Facebook-grupp så kan fler som vill ha träningssällskap hänga på. Alla som är på plats på träningstiden hjälps åt att plocka fram och plocka undan materialet. (Man får givetvis träna rally på andra tider också om man vill!)

Aktuella kurser

Ingen kurs i rallylydnad planeras för 2018 pga. brist på instruktörer. Vi hoppas på ökad aktivitet på kurssidan under 2019.

Klubbmästerskap 2018

Klubbmästerskap 15 december 2018.
Information och anmälan hittar du här >>

Titelpriser i rallylydnad

Har din hund tagit en titel under året? Maila ditt resultat till Evelyn (kontakt nedan). Titelpriser delas ut på årsfesten. Senaste datum att skicka in om titelpris är 31 december.
(Titelpriser för 2016 och 2017: Då sektorn varit vilande ett tag ligger vi lite efter med titelpriserna. Du har därför under 2018 chansen att skicka in om titelpris även för två föregående år.)

Vi finns också på Facebook i gruppen ”Rallylydnadsträning Tierp”.

Sammankallande i rallylydnadssektorn

Lollo Hernander lollo.h@zoho.com