Ansökan om pokaler och vandringspriser

ansokan_2015

Ansökan om uppflyttningspokaler och vandringspriser för Bruks/Lydnad/IPO/Rallylydnad/Agility 

– Har du tävlat under kalenderåret 2014?

Då är det dags att ansöka om uppflyttningspokaler och vandringspriser.

För Bruks, Lydnad och IPO finns ett formulär på TBK:s hemsida (http://tierpsbk.se/tierpsbk/tbks-statuter/ ) som du kan ladda ner och fylla i. Skickas senast 30 december 2014 till Lisa Eriksson, smedsberget@telia.com. Ange alla tävlingar du gjort under året med poäng och merit. Till vandringspriserna för man poäng för antalet tävlingar. För uppflyttning gäller bara en utmärkelse per grupp/klass om man inte uppnått det tidigare.

Utmärkelser för Rallylydnad och Agility (Agility_uppflyttningspriser_2015 )
skickas senast 12 jan 2015 till Daniel Johansson, sdajo@telia.com

kallelse_2015